Bericht versturen

YH-3000 Miniatuur Hydrophone 1Hz tot 10KHz met 0,5 meter kabel en afgesloten zonder aansluiting.

1
MOQ
YH-3000 Miniatuur Hydrophone 1Hz tot 10KHz met 0,5 meter kabel en afgesloten zonder aansluiting.
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Weergavekarakteristiek: 1 Hz tot 10 kHz
Gevoeligheid (dBv re 1uPa @ 20°C): - 200 dollar.
Kabellengte: 0.5 meter
Verbinding: - Nee.
gewicht: 60 g
Waterdichtheid: IP68
Werktemperatuur: -10°C tot 100°C
Garantie: 1 jaar
Basis informatie
Place of Origin: China
Merknaam: EGL
Certificering: ISO 9001
Model Number: YH-3000 Hydrophone
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Verpakking
Levertijd: 7 - 15 het Werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 10000 stuks/maand
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Miniatuur Hydrophone YH-3000 Hydrophone 1Hz tot 10KHz Productoverzicht
De Miniatuur Hydrophone YH-3000 is een hoogwaardig en duurzaam product ontworpen voor onderwater geluidsdetectie.met een werkdiepte tot 3000 meterHet is geschikt voor gebruik in een breed scala van omgevingen, van poolgebieden tot tropische wateren.Deze Miniatuur Hydrophone YH-3000 is een betrouwbaar en essentieel hulpmiddel voor het mariene onderzoek, olie en gas exploratie, en andere onderwater activiteiten.

 

YH-3000 HydrophoneHousingsmateriaal: PU
De YH-3000 Hydrophone Housing is gemaakt van PU (polyurethaan) materiaal, bekend om zijn superieure sterkte en slijtvastheid.waar de Hydrophones kunnen worden blootgesteld aan ruig terreinPU staat ook bekend om zijn uitstekende flexibiliteit, waardoor de Hydrophone kan bewegen zonder afbreuk te doen aan zijn prestaties.

 

Miniatuur Hydrophone YH-3000 Gewicht: 60 G
De Miniatuur Hydrophone YH-3000 is verrassend licht met slechts 60 gram, waardoor hij gemakkelijk te hanteren en in het water te gebruiken is, zonder extra gewicht of belasting op de apparatuur toe te voegen.Het lichte gewicht maakt het ook geschikt voor gebruik op afgelegen plaatsen, waar het vervoer van zwaar materieel moeilijk kan zijn.

 

YH-3000 Hydrophone Werkdiepte: 3000 meter
De YH-3000 Hydrophone is ontworpen om uiterste dieptes van tot 3000 meter te weerstaan.De YH-3000 Hydrophone is uitgerust met geavanceerde technologie die geluidssignalen met hoge precisie kan vangen, zelfs op grote diepte.

 

Operatietemperatuur: -30°C tot 100°C
Met een breed spectrum aan werktemperaturen, van -30°C tot 100°C, is de Hydrophone Cable geschikt voor gebruik in zowel poolgebieden als tropische wateren.Het kan tegen vriespunt en extreme hitte., waardoor het een veelzijdig en betrouwbaar hulpmiddel is voor verschillende onderwatertoepassingen.

 

Garantie: 1 jaar
We staan achter de kwaliteit en duurzaamheid van onze Hydrophone en bieden een garantie van 1 jaar voor uw gemoedsrust.We zullen een vervanging of terugbetaling bieden.Geen vragen gesteld.

 

Over het algemeen is de Miniatuur Hydrophone YH-3000 een essentieel apparaat voor iedereen die betrokken is bij onderwateractiviteiten.Het is een betrouwbare en waardevolle investering voor marien onderzoek., olie- en gasbedrijven en andere onderwatertoepassingen.

 

Kenmerken:

 • Productnaam:YH-3000 Hydrophone
 • Verbinding: Nee
 • Werkdiepte: 3000 meter
 • Kabellengte: 0,5 meter
 • Gebruik: Onderwaterbewaking
 • Waterdichtheid: IP68
 • Hydrophone: miniatuurhydrophone
 • Frequentiebereik: 1 Hz tot 10 KHz
 • Housingsmateriaal: PU
 

YH-3000 Miniatuur Hydrophone 1Hz tot 10KHz met 0,5 meter kabel en afgesloten zonder aansluiting.
YH-3000 Miniatuur Hydrophone 1Hz tot 10KHz met 0,5 meter kabel en afgesloten zonder aansluiting. 0

Technische parameters:

Type YH-3000 Hydrophone
Frequentie-respons 1 Hz tot 10 kHz
Gevoeligheid (dBv re 1uPa @ 20°C) - 200 dollar.
Gevoeligheid (V/Bar @20°C) 10
Capaciteit ((nF @20°C) 12
Test @ 20°C
Werkdiepte (meter) 3000
Operatietemperatuur -30°C tot 100°C
Kabellengte Volgens de eisen van de klant
Type aansluiting Volgens de eisen van de klant
Eenheidslengte 76 mm
Eenheidsdiameter 25 mm
Gewicht 60 g
Garantieperiode 1 jaar (exclusief hoge spanning, bliksem of fysiek misbruik)

 

 

Toepassingen:

Over Hydrophone - YH-3000
Hydrophone YH-3000 is een hoogwaardige onderwatermicrofoon die is ontworpen voor verschillende toepassingen zoals wateronderzoek, oceaanonderzoek, onderwatermonitoring en waarneming van het zeeleven.Het is een product van EGL, een betrouwbaar merk bekend om zijn geavanceerde technologie en betrouwbare producten.

Toepassingen en scenario's

1. Wateronderzoek
Hydrophone YH-3000 is een essentieel hulpmiddel voor het uitvoeren van wateronderzoek.het geschikt maken voor het bestuderen van de effecten van geluidsoverlast op het zeeleven en het analyseren van het onderwatermilieu.

2. Oceaanonderzoek
Met zijn hoge gevoeligheid en waterdichtheid van IP68 is de YH-3000 Hydrophone een ideale keuze voor oceaanonderzoek.hen helpen het gedrag en het communicatiepatroon van zeedieren te begrijpen.

3. Onderwaterbewaking
YH-3000 Hydrophone is een uitstekend hulpmiddel voor onderwater monitoring in verschillende industrieën zoals olie en gas, scheepvaart en bouw.de naleving van de regelgeving en het minimaliseren van de gevolgen voor het zeeleven.

4. Observatie van het zeeleven
Ervaar de fascinerende wereld van het zeeleven met de Miniatuur Hydrophone YH-3000.Zijn hoge gevoeligheid en frequentiereactie maken hem perfect voor het vastleggen van de geluiden van zeedieren zoals walvissenHet maakt het ook mogelijk om hun communicatiepatronen en gedrag op te nemen en te analyseren.

Kenmerken

- Hoge gevoeligheid van -200 dBv bij 1 uPa @ 20°C (±1,5 dB)
- Breed frequentiebereik van 1 Hz tot 10 KHz
- Waterdichtheid IP68
- Gemaakt van duurzaam en waterdicht PU
- Geen aansluiting, waardoor het gemakkelijk te gebruiken en onderhouden is

 

Conclusies

Miniatuur Hydrophone YH-3000is een veelzijdig en betrouwbaar product dat geschikt is voor een breed scala aan onderwatertoepassingen.oceaanonderzoek, onderwaterbewaking en waarneming van het zeeleven.

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzendingDe Hydrophone Kabel is zorgvuldig verpakt om een veilige levering aan onze klanten te garanderen.De verpakking wordt vervolgens in een stevigeWe gebruiken bovendien bubbelfolie en schuiminleggingen voor extra bescherming tijdens het vervoer.We verpakken onze producten op een manier die het risico op beschadiging tijdens het verzenden minimaliseert..VerzendoptiesWe bieden onze klanten verschillende verzendmogelijkheden om uit te kiezen, gebaseerd op hun behoeften en voorkeuren.en internationale scheepvaartOnze verzendtarieven zijn concurrerend en we streven ernaar de meest kosteneffectieve en efficiënte verzendmethoden voor onze klanten te bieden.LeveringstermijnDe levertijd voor onze Hydrophone Cable kan variëren afhankelijk van de geselecteerde verzendoptie en het bestemmingsadres. Over het algemeen worden bestellingen verwerkt en verzonden binnen 7-15 werkdagen.Standaard landvervoer binnen de Verenigde Staten kan 5-7 werkdagen durenInternationale verzending kan langer duren, afhankelijk van het land van bestemming en de inklaring.Volg uw bestellingZodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een bevestigingsmail met een trackingnummer. Hiermee kunt u de status van uw bestelling en de geschatte leverdatum volgen.Schade tijdens de scheepvaartIn het zeldzame geval dat uw Hydrophone Cable beschadigd aankomt, neem dan onmiddellijk contact met ons op.We zullen samenwerken met de rederij om het probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk een vervanging krijgt.Ons doel is om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten en een positieve winkelervaring, en we zullen ons best doen om eventuele problemen op te lossen die tijdens de verzending kunnen ontstaan.Bedankt voor het kiezen van onze Miniatuur Hydrophone YH-3000Wij zijn vastbesloten u een naadloze en bevredigende verzendbeleving te bieden.

Vragen:

 • V: Wat is de merknaam van dit product?
 • A: De merknaam van dit product is EGL.
 • V: Wat is het modelnummer van dit product?
 • A: Het modelnummer van dit product is YH-3000 Hydrophone.
 • V: Waar wordt dit product gemaakt?
 • A: Dit product is gemaakt in China.
 • V: Is dit product geschikt voor onderwatergebruik?
 • A: Ja, dit product is speciaal ontworpen voor gebruik onder water.
 • V: Wat is het frequentiebereik van deze hydrofone?
 • A: Het frequentiebereik van deze hydrofon is 10 Hz tot 100 kHz.
 • V: Komt dit product met een kabel?
 • A: Ja, dit product wordt geleverd met een speciaal ontworpen Hydrophone kabel.
Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : 0086 29 81102904
Resterend aantal tekens(20/3000)